Just dance, gonna be okey



Hallå


Jag stod nyss och diskade den äckligaste disken ni någonsin sett. Och så kom jag på att många av dom som läser min blogg har förhoppningsvis en flytt hemifrån runt hörnet bara. Så jag tänkte säga lite saker man inte bör göra och saker man bör göra för att...helt enkelt...överleva.

För det första vill jag säga att DISKA VARENDA JÄVLA DAG!!! Oavsett hur mycket eller lite disk du har. JUST DO IT! Seriöst. Det är inte kul när det stinker veckogammal rumstempererad mjölk. Eller juice för den delen...

För det andra vill jag säga att TVÄTTA MINST EN GÅNG I VECKAN. Då kan man göra upp ett smart system att varannan gång ta handdukar och varannan gång ta lakan. Och utöver detta vill jag säga att man ska hänga in all ren tvätt efter sig. Och att slänga all smutsig tvätt i tvättkorgen PÅ EN GÅNG. Så jävla jobbigt är det inte.

För det tredje vill jag säga att DAMMSUG OFTAAAAA! En oskriven regel är liksom att inte knata in barfota hemma hos mig. Ingen bra idé liksom.

Och för det fjärde vill jag säga att borsta tänderna så ofta du har tid!!! Jo, ärligt, det är en del av min att-överleva-ensammen-uppmaning. Vadå varför??? INSER du ens hur jävla cpdyrt det är att laga tänder när man är över 20? FYFAN säger jag bara.

Höpp. Känner hur bitter jag är.

Kom dessutom på en till grej. ANVÄND SOLSKYDDSFAKTOR!!

Mina lår och smalben och axlar dödar miggggg. Ja. Jag är rosa.

Kyss

Ps Den här överlevnadsguiden var kanske mer till mig själv än till nån annan. Ds

Dagen skall äras



HALLÅ


Idag har jag gjort massa vettiga saker. ÅÅÅh jag vet! Vi gör en lista :D

Idag har jag:
1. Köpt en ny bikini (Svart som går att knyta upp på fyra olika ställen??? Halva priset)
2. SOLAT
3. Ätit jordgubbar
4. Ätit chips

Jag vet ännu inte om jag blev nåt brun. Men jag är varm som en grillad kyckling SÅ lite färg måste jag fått! Annars blir jag ledsen.

AAAAAJJJJJ nu fick jag för mig att dra bort en sårskorpa på handen och det gör ooontttt!!! Äh. Den får mogna till sig tills imorgon.

Kyss

Vad man vill liksom



HEY


Alltså nu när man har semester får man göra precis vad man vill. Jag har tex valt att äta chips till frukost och att diskvägra. Helt ärligt kan man knappt gå in i mitt kök för att det stinker så förjävligt. Det är gött.

Dessutom har jag inget rent? Så jag fick dricka juice direkt ur förpackningen. Jag åt flingor ur en såndär skål man vispar ihop pannkakssmet i. Med en sån slev som man tar sås med. :D

NU KOM BREVBÄRIZ! Ska få min lönespec idag ååååhhhh nyfiken på hur många timmar jag jobbade ÅÅÅHHHH!!!

Vänta lite. Kommer strax.

INGEN LÖNESPEC???? Vafan.

Nu ska jag sminka mig litegrann.

Kyss

Lilltjejan då



Haaaaaalllååååå


Nu har jag officiellt semester. I en vecka. SEMESTER!!! Herregud. Jag vet inte vad jag ska ta mig till??? Mina planer är att plugga klart ena donkenboken. Tapetsera om stora rummet och måla om köket.  Och att införskaffa vettig bikini och bli lite brun! Ja, brun. Inte rosa eller röd som jag faktiskt har en tendens att bli.

Iallafall.

HAHAH jag älskar när det kommer dryga kunder till jobbet. Idag berättade Liza om en gäst som hade skällt ut henne för att det var massa skräp vid en mack 500 meter bort??? Hahahaha hon ba nej oj herregud förlåt vi ska genast se till att någon plockar upp det.

HEHEHE

Nä. Vet ni vad hon gjorde? Hon skällde tillbaks på gästen! :D

Hon ba Om du vill kan du få prata med min chef om det här, jag som medarbetare kan inte göra så mycket åt saken.

Han ba JOOOOO du jobbar här, det är DITT ansvar!!!

DÅ fick Liza fnatt och ba JAHA vadå ska jag be alla bilar vänta lite för att jag ska springa iväg och städa??? Det är väl för fan upp till mackens ägare att det är fint på deras tomt! Tänk om det hade legat massa skräp i JÖNÅKER!!!! Skulle vi åkt dit och städat då eller???

Nej okej jag vet inte riktigt om han sa just så. Men det var det hon sa till mig senare. Åååhhh jag blir så lycklig inombords när småbarnen står på sig :')
Känner mig lite som en pappa vars dotter tagit hem en pojkvän för första gången och så slutar allt med att killen blir nerspöad av min alldeles egna dotter!

Imorgon ska jag bli brun jag ska bli brun JAG SKAAAA!!!

Kyss//daddytre

Happy pills



HAAALLÅÅÅÅ bloggiz


Herreguuuud vad kasst! Jag ska in till stan och mellan klockan 1258 och 1421 så GÅR DET INGEN BUSS???

OOOJJJJ kollar på tv och så handlar det om ett syskonpar från lysekil som säljer droger via internet. Och han som driver sidan är LIKA GAMMAL SOM MIG!!!??

Fyfan!

Nej ni. Jag ska sminka mig och sen ska jag ut och sola kalvbena. Ser däremot ut att blåsa som faaaan? Helvete.

Kyss

Fjäril eller bi? Det är frågan



Hallå!


En gång fick jag höra att det finns två sorters människor. Den ena sorten var fjärilar som fladdrade runt och berörde många fast bara litegrann med sina fjäderlätta vingar. Den andra sorten var bin. Dom satt och surade och väntade på att folk skulle komma till dom och då stacks dom.

OCH JAG TYCKER DET HÄR ÄR SÅ VACKERT :')

Iallafall fick jag lära mig big mac och cheese idag. Tydligen ägde jag. Trevligt att få lite positiv feedback nån gång. ELLER VÄNTA LITE. Fick jag det eller??? Nä, inte förrän låååångt senare. Herregudars.

Men nu ska vi inte va såna. För jag är lycklig som ett barn i en godisaffär. Fast ändå liksom lyckligare ändå :')

Åååh vet inte vad det har tagit till mig!

Kyssar

Call me in the morning...eller vänta!!!



OjojOJ säger jag bara OJOJOJ



Jesus kristus vilken panik jag fick igår. Klockan är ett på natten, jag ska gå och lägga mig och inser....HELVETEEEEE jag har ju ingen väckarklocka???

Seriöst. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen! En trasig mobil där varken simkort eller batteriet fungerar. VAD GÖR MAN??

Well well well.... Smarta tjejen letade fram en gammal nokia. Smart tjejen insåg att i mitt trådlösa bredband sitter ett simkort. OCH VOILA!! En tokfungerandes väckarklocka för mig.

Åååh blir helt till mig när jag inser hur smart jag är!

Nej ni. Nu ska jag tillverka gröt och sedan vandra vidare till jobbet.

Kyss


Att bo eller att leva...det är frågan


(Snygga burnmarks går att införskaffa på donkiz)
Nejmen hej småkottar! :D


Jag har kommit på så sjukt många bra saker med att bo ensammen.

1) Man kan äta kakor och bullar till frukost (CHECK)
2) Man kan ha sängen obäddad typ alltid (CHECK)
3) Man kan ha lite...mycket...alla kläder man äger ligga slängda lite här och var (CHECK)
4) Man kan strunta i att diska en dag eller fem (CHECK)
5) Man kan gå runt nästan naken!!!! (CHECK)

Men så finns det vissa nackdelar som gör dom här bra sakerna lite sämre.

1) Man måste faktiskt diska när det börjar mögla på glasen. INTE KUL.
2) Man måste tvätta alla kläder som ligger slängda.
3) Man måste dammsuga typ hela fucking tiden känns det som!
4) Man måste laga mat.
5) Man måste byta sina lakan HELT SJÄLV???
6) Man måste handla och släpa hem alla påsar som väger typ sju ton styck.

VÄNTAVÄNTA NU. Inte ett enda check på den tråkiga listan? Nää. Ni kan ju föreställa er hur det ser ut här hemma. (Dessutom har jag ett hus rakt över gatan som ser in när jag går runt nästan naken? Eller ja. KAN se är väl den rätta benämningen.)

DESSUTOM igen har jag lyckats dränka min mobil i saft så nu når ni mig endast genom internet. ENDAST GENOM INTERNET. Enbart.

HERREGUD insåg nu att alla mina nummer kommer försvinna??? NOOOOO katastrof! Åh herregud. Varför var jag tvungen att dränka den. Varföööörrrr???


Bajs på världen//tre


Sanningar



HALLÅ

Jag har funderat på en grej. Det här med att inbilla sig saker. Eller..inte inbilla kanske. Men att övertyga sig själv om något som egentligen inte är sant. Det är för övrigt så man lurar lögndetektorer.

Alltså. Man måste övertyga sig själv om att rosa är den finaste färgen i hela universum. Och efter ett tag tror man på det. Så länge hjärnan matas med det tillräckligt många gånger så BLIR DET SANNING.

Ja.

En sanning för mig är att jag INTE ska bo kvar i Oxelösund om ett år. JAG SKA VERKLIGEN INTEEEEE!!! Ska spara varenda liten guldpeng på ett konto och köpa en mysig liten tvåa i innerstan i vilken liten mysig stad som helst. Det är viktigt det där med att det ska vara mysigt. Otroligt.

Gärna ska det vara nära till en högskola och gärna nära till ett donkiz också så man kan jobba och plugga och allt det där man måste göra för att överleva. ELLER! Så köper jag mig ett mysigt litet torp!!! Och har lite höns!! Och kanske ett får eller två!!! MYSFAKTOR!!!! Men dom grisar ner som fan och tar tid så jag nöjer mig nog med en liten kissemiss.

Yes.

Det var nog det.

Kyss

OJOJOJ vilken dag



HALLÅ


Ser ni vad synd det är om mig eller? Har lyckats bränna mig på grillen och fått en vattenblåsa PRECIIIIISSS där fingret böjer sig. Detta känns....jobbigt. (Har förresten sovtröjiz på mig och så skelar jag igen???? Skyller på för mycket jobb.)

IALLAFALL.

Imorse på bussen in till stan satt jag bakom en kvinna som satt och pratade med busschauffören. Såhär lät det:

Hon "Unga var mer artiga förr i tiden MEN nu har de ju börjat Nia igen så det är kanske på väg tillbaks."
Han "Jaaa, nästa steg är ju att tilltala folk vid deras titel. Jag tror att om tio år är det kanske TRENDIGT att vara artig igen."
Hon "NEJNEJ det har ALDRIG varit en trend att vara artig och kommer ALDRIG att bli."
Han "Förr i tiden var man ju TVINGAD till att vara artig."
Hon "NEJNEJ, tvingad kan du inte säga. Det var ju BRA på den tiden."
Han "Jaa....det va bättre förr..."

Sen började dom prata om resurser och kommande krig och andra världskriget OCH TYDLIGEN hade busschaufförn varit med i nåt krig och hållt i ett barn som var skjutet RAKT GENOM HJÄRNAN så han visste minsann hur det var.

Sen tyckte hon att människor började bli FÖR rastlösa så snart kommer ett krig till skaru se.

OJojoj vad jag fnissade inombords Älskar människor som förgyller ens bussresor. :')

Kyss //Tre

Kvinnan hör hemma i köket



Tjeeeniz


Igår fick jag ÄNTLIGEN lära mig köket :D

Däremot råkade jag bränna 8-16 bröd och jag glömde osten nån gång och tomaten en annan och gurkan en tredje. MEN poängen är. Att en brud visade mig en gång och sen kunde jag skiten! Jag fick stå all alone under ruscher. DEN DU.

Nu ska jag snart iväg till fabriken igen och införskaffa mitt dagliga bröd.

Kyss

Ps Ät inte mcfest, qpcheese eller big tasty på donkiz hos mig.

Musica


(snygg tjej)
Nämen!


Ååååh jag bara älskar när man hittar musik man gillar! Jag blir så lugn och harmonisk och ÅÅÅÅÅHHH

Nu fanns visserligen inte den låten jag ville ha på youtube. SÅ DÅ BLIR DET INGET.

Kyss

Gubbsmek



Herreguuuud


Vad är det med mig??? Jag har ALLTID sen urminnes tider när jag var en liten baby hatat jordgubbar. Verkligen hatat, avskytt, DÖDSFÖRAKTAT denna...rosväxt.

Men nu...nu har jag köpt ekologisk jordgubbssaft och jordgubbsmarmelad OCH jag ser ritkgit fram emot ikväll när vi ska moffa i oss smågubbarna???

Kan någon förklara för mig varför jag får dessa craveings?

..........

Nonono, jag är inte med barn.

Kyss

Försäljningsrekord x3



Hallåååå


Idag har jag börjat hata människor. Människor som i varenda dönicke på denna jord. Människor som i Gud och Dalai Lama och Buddah och...dom där.

Va vadå varför?

JO DET SKA JAG BERÄTTA FÖR DIG!

Jag trevligt "Hej och välkommen, det går bra att beställa."
Bilen "................................ . . .............. .... ............... . . ........................"
Jag 30 sekunder senare "Det går bra att beställa."
Bilen ".. . ..... ..... .... ............... ......... . ........ . .. .... ........ . ............ .. ...."
Jag en minut senare, ganska tydligt MEN trevligt "???? Det går bra att beställa!"
Bilen skitförbannat "NÄÄÄÄÄE VETTUVAD!!!! VI GÅR NOG IN ISTÄLLET!!!!!!"

Så vet ni vad jag gjorde eller?

Jag stängde luckan, bad nästa bil vänta ett ögonblick, gick in till diskrummet och jag skrek. "AAAAHHHHH JAG HATAR MÄNNISKOR AAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!"

Sen var jag lugn igen.

Däremot kom chefen in till mig och gav mig en klapp på axeln och sa bra jobbat. Och så fick jag en power king! Varpå chefen säger "...men snabbare kan du!"

Heehehehehehehe

Kyss// bittertre

YEEESSS



:D


Gissa vem som kommer svettas idag? Gissaaaaa åååhhhh mummmssss!
Jo det är jag som kommer.

Försäljningsrekord VARJE år den här dagen. Dagen före midsommar.... På kvällen idag kommer vi vara 38 personer som jobbar. I våras var vi som mest...kanske 10-15 inne. HERREGUUUUDDD

Återkommer kanske ikväll. Det beror på hur död jag känner mig.

Kyss på liten

Stora likheter



HEHEHEH


En gång kom min mamma och hämtade mig efter jobbet. Jag stod ute och väntade med två dudes som rökte. Och så fort jag hoppar in säger mamma

"VAAAA hur känner Kevin Borg!??!?!?!"

Hahahahaha den enda i hela världen som tycker han är lik Kevinponken är jag och jag har inte ens sagt det till min mami :D

Iallafall kollar jag för tillfället på Matrix och inser....

NEO ÄR SKITLIK MIN CHEF!!!!

Shit asså!

Herregud

Jag gör i brallan ehehehe

Kyss

Sänäbanänä


(jag gäspar)
HEJ



Hem till mig kan bussen ta två olika vägar. Antingen den långa vägen (mastvägen) eller den korta vägen (frösäng). Men egentligen är båda lika bra/dåliga. Kolla.

Bra med mastvägen:
Den stannar precis utanför min port.

Bra med frösäng:
Den tar 10 min kortare att åka.

Dåligt med mastvägen:
Den tar 10 min längre att åka.

Dåligt med frösäng:
Den stannar 50 meter från min port????

Ibland är det så värt det att ta långa vägen alltså. Typ idag höll jag på att döööö när jag insåg att bussen gick över frösäng. NEEEEEJJJJJ JAG ORKAR INTE GÅÅÅÅ 50 METEEEERRRR NEEEEEJJJJJ!!!


Men det finns en sak som alltid få mig att småfnissa när bussen tar korta vägen.


Det är ett blått hus som har sju miljarder olika leksaker i trädgården som har sju miljarder olika färger. Och på deras brevlåda står det

"Jesus skyddar detta hus"

Hehehehehe


Lite småmysigt sådär kan man tycka.


Nu ska jag dricka saft och sen sova för imorgon ska vi slå försäljningsrekord på Donkiz Gumsback in Sweden och jag ska jobba 10 timmar??? Herregud.


Kyzz


Hektisk dag herreguuuuud



Hallådär


0700 Tvättstuga
1000 Städa
1105 Buss till stan
1200 Jobba
1600 Åka hem och hämta min andra tv som min mama ska låna
1630 Hinna äta???
1700 Cykla till stallet
1800 Rida

HERREGUUUUD låt mig va nån gång dååååå!!!

Dessutom ska jag hinna plugga program till ridnignen OCH plugga i handledarboken till Donken.

.... ... .... ...... ...... ...... ..... .... .. .... .... .... ... . ...... ...... .... .

Det ser ut att bli fint väder idag iallafall. Kanske hinner sola benen på mamas balkong innan stallet.

HAHAHAHA nä nu ljög jag så tungan blev svartis.

Ska däremot ta och göra mig iordning nu.

Kyss

Allt är så gemytligt


(Trevliga småpöjks)

HALLÅ


ÅÅåååh vill ni veta eller? Idag fick jag sova uuuut ååååhhh så sköööönt!

Nu väntas det sms från trevlig pöjk och samtal från ännu trevligare. :')
Jag blir så lycklig när lillhjärnan funderar på hur omtyckt jag är :')

Så underbart. Nu ska jag sminka mig och åka iväg till jobbet. Hard work work. Väntar med spänning på den 25e. Och den 25e efter det. Hehehe, jag kommer lätt kunna köpa mig en ny lägenhet i oktober om ett år. Fyfan vad nice.

Kyss på knoppen

McHotel



hallå



Nu har jag jobbat 10 timmar två dagar i rad. Känns som att jag lika gärna kan bosätta mig där??? Smyga fram mitt i natten och göra glass och grilla cheeseburgare.

NEJ, jag är förjävla trött på det här. Jag ska plugga klart till skiftledare och sen göra nåt annat.

VI SES //tre


Nyköpingsstudent



Hallå


Igår var det en trevlig dag. Jag hade höga klackar och dansade mest inte alls. Däremot bjöds det på dricka och komplimanger mest hela kvällen. Trött och full Sanna don't mind.

Har iallafall jobbat 10 timmar idag och ska jobba 10 imorgon med. Förstår verkligen inte hur jag orkar??? Eller vänta nä juste det gör jag ju inte. ÄÄÄÄÄh

Ska sova nu.

Kyss

Idaglista



NEJMEN HALLÅÅÅÅ


Studenter
Erica grät
Jag köpte skor (6-7cm herregud)
Jag köpte öl
Nu väntar jag på plättizar hemma hos Vippen och sen ska vi börja dricka och besöka en krog eller två.

JAAAAAAA

Kyss

PS jag och Vips på bilden ;)

Åka bussbussbuss puss



Tja


Nu drar jag och firar Ericas student. Vi får se om jag hittar hem i natt. Och om jag inte hittar hem får vi ännu mer se om jag hittar en trevlig pöjk eller två.

HAHAHA på tal om pöjks kom jag på en GRYM raggningsreplik alla tjejer kan köra idag!

Heeey ;) Jag är våt, ska vi knulla?

Hehehehe fattar ni? Alla kommer va våta idag för att det regnar så mycket. Heheh

Kyss på lillis

Regn på studenten? NEJ TACK



HEJ BLOGGIZ


Idag tar Nyköping studenten. Vad roligt för dem, tänker du. Men. Det spöregnar. Plötsligt var det inte lika roligt.

MEN jag tänker fortsätta va positiv (för jag drömde en GRYMT detaljerad dröm (nej inget sex) och då blir jag glader). Så jag har funderat ut lite bra saker med att det regnar på studenten.

1. Alla vita klänningar blir genomskinliga. Inte bara kul för mig utan kul för alla små kåtisar där ute.
2. Studenterna behöver inte göra sig iordning. Håret kommer förstöras och sminket kommer rinna.
3. Mina fönster blir rena....
4. Jag ska ha en gammal regnponcho liggandes nånstans och ett svinigt stort paraply....
5. ....ja. Det var nog det.

Nu när jag tänker på det ser jag inget negativt med att det regnar. Herregud vad kul egentligen. 90ornas student blev en enda skitstor wet t-shirt-tävling :D

Fan vad glad jag är att jag gick om ett år. Juni 2010 kommer bli SKITVARMT och mysigt bestämmer jag nu. Snälla gud?

Kyss

Enough is enough



Heeeeyyyy


Idag ägde jag chefen på jobbet, det va kul.

NOG OM JOBB.

Idag den 11e juni år 2009 fick jag mitt allra sista sommarlov. Vet dock inte hur mycket det räknas eftersom jag jobbar alla veckor utom tre. Förra året var jag ledig alla veckor utom tre???

NOG OM DET.

Alla korkade personer på min skola fick stipendium. Alltså fick jag inget. Eller ja jo...fick ett diplom av kyrkan för jag har minsann bakat skådebröd. Det är det värsta och det tråkigaste jag någonsin gjort i skolan tror jag.

Det roligaste var när jag glömde ha i socker i en pannacotta och lät en hel klass betala för att sliska i sig dom. För alla som inte vet innehåller en pannacotta grädde, socker, gelatin och vaniljfrön.
Heheehhe

NOG OM ALLT.

Kyss

Ett seriöst inlägg utan fånig bild

Hallå


Nu har jag funderat på en grej. Ganska länge i några minuter sådär. Iallafall. Ni vet hur folk säger att lösningen på jordens alla problem är respekt för andra och sånt bullshit? JAG TROR INTE PÅ DET.

Jag tror att man måste vara ödmjuk.

Då vore jorden en bättre plats. Kanske.

Ödmjuk. Smaka på det. Som öde = ensammen och mjuk = lambi toalettpapper och på en och samma gång! :')
Åååh vet inte om jag blir till mig för att det är sista dagen i skolan imorgon eller för att jag är otroligt trött.
ÅÅÅHHH sista dagen i skolan! :'D

Kyss

Big head



HEEEEJJJ



På jobbet går ett skämt om att jag har vattenskalle och stort huvud osv. Och för att få mig att känna mig lite bättre till mods kom en dude på lite saker som är bra med att ha en tjock skalle.

Till exempel är det bra om man kraschar med ett flygplan i vattnet för då kan mitt enorma huvud agera livbåt.

Kyssssss


Meningslöst



HALLLLÅÅÅÅ


Vill ni veta vad min skola är bäst på i hela världen? JAAA det vill ni.
Den är bäst på att ha meningslösa dagar.

Idag dansade jag afrodans. Sen hade vi massa samarbetsövningar. Sen lekte vi under hökens vingar kom. Jag förlorade hela tiden??? Vann alltid när jag va liten. Sen åt vi iallafall kall pastasallad och frös massor.

Herregud, varför gör du dåligt väder?
Herregud, jag vet att det inte finns dåligt väder MEN VARFÖR tillverkar du då dåliga kläder?
Juste.

Nu ska jag sitta i skolan till klockan 3.
TRÅÅÅÅÅKIGT

FÖRRESTEN nyss hörde jag en bil köra in i en annan. FYFAN vad coolers det va.

Kyss//tre

Bitter idag kanske



HAALLÅÅÅÅ


Jag har nyss proppat i mig ett paket jurdgubbar. Jag gillar inte ens dessa smågubbs.

Nä.

Jag sa idag till någon över msn hur mycket jag hatar Activiareklamen.

"Du. Tack för tipset om Activia. Det hjälpte verkligen."

HAHAHAHAHHA konstig stämning efter att man kläck ur sig det där??? heheh
Hon ba svarar "Mm, mitt bajs fick samma konsistens som chokladmousse efteråt. Lent som siden."
HAHAHA OKEJOKEJ förlåt

Så.
Nu vet jag inte vad jag ska disskutera?

.... ..... ...... ..... ... ... ...... ..... ... .. . .. ..... ..... 

Kyssa // tre

Nattens funderingar



Tjeniz bloggiz



I natt drömde jag MASSA konstigt. Kommer däremot bara ihåg en kort sekvens. Det var ett djur som skulle attackera. En varg eller en varulv eller liknande. (På NCIS igår blev en man uppäten av en björn?)

Iallafall visste vi att detta odjur skulle attackera så vi byggde ett fort av lego för att skydda oss.
.................
Ja, lego.

MEN smart som man är säger jag "vi kan bygga dubbla murar så kommer den inte in?" Sagt och gjort.
Odjuret hittade sin väg in ändå. Och så hade den typ tre meter långa klor och kunde klättra på väggar. Vi hade således ingen chans.

Det är här jag slutar komma ihåg min dröm :( Vet att det var någon audition och att Marilyn Manson var där. Har jag för mig.

LEV VÄL // tre


Dumt att ljuga



Haaaallåååå


Idag försov jag mig. TRE gånger. Det hör till ovanligheten. Och när jag missade 9-bussen och skulle bli mer än 2 timmar sen till skolan bestämde jag mig för att maila min lärare och sjukanmäla mig.

INGEN BRA IDÉ.

Det gick 20 minuter och nu är jag så stört rastlös??? What to do???

Visserligen har jag en miljard saker jag skulle kunna göra. Typ hänga in tvätt, gå ut med soporna, dammsuga, diska, göra läxor osvosv. Det är inte lätt att bo ensammen. Nu ska jag beundra hur snygg jag är i några minuter.

KYSS

Viktig info



HEJ ALLA


Jag vill annonsera till alla bloggläsare att JAG HAR BÖRJAT FLAGA. Rakt mellan titsen. Mellan geléhallonen. Mellan limefrukterna. Mellan nötterna för fan!

Det är så jävla äckligt att flaga så nu ska jag smörja in mig med body butter som luktar som solkräm eller kokos och känna mig toksomrig. Även fast vädret är inställt på höst. Vilket å ena sidan är positivt för då är jag mer 19 än vad jag är nu.

På tal om att fylla 19 har jag redan skrivit önskelista. Tänker inte komplettera med något alls. Allt jag önskar mig är en sån där liten mysig diskmaskin som kan stå på diskbänken.

Nu ska jag kolla på NCIS och sen soooova sött som en baby och drömma konstigt som vanligt. Tro det eller ej men jag har aldrig hittat på en dröm. Faktiskt.

Pussen

Fan vad korkat



Neeeeejjj


Vad har jag gjort??? Sa nyss att jag visste kunde komma på min brors kalas MEN DET VILL JAG INTE. Inte alls faktiskt.

Aja, kan ju alltid tjuvjobba lite extra på lördag som folk så vackert uttrycker det att jag gör.

Kyss

Googla inte sexy tiger om du inte vill se kroppsmålade nakna bruds



Haaaaallåååå


I natt drömde jag att min mamma ville ha en bild på mig på facebook. Så JAJA jag får väl ladda upp en då. Började jaga tigrar så jag skulle få en coolers bild. Och fyfarao vilken bild sen!

SexySanna och tigrarna liksom.

Dessutom har jag fått hockeyfrilla på hjärnan.
Lovar att det är enbart för att jag bor i Oxelösund................................
.......................................................................................................................
.......................................................................................................................

KYSS

Bra idé



ZZzzzzzzzzzzzzzzzz......


Idag tokägde jag alla på jobbet. Hade 16000 mer i kassan än den som hade näst mest.

OKEJ OKEJ jag stod i DTn men det är ändå rätt bra. Anser jag.

Nog om jobbet.

Jag har funderat på en grej. Alla som bor i Oxelösund har samma jävla ringsignal på sina mobiler. Den där kramizkaninen från jamba som sjunger nån lovesong. ELLER något liknande. Gummibjörnen eller ...ja. Jag vet inte ens vad det finns för några för jag har aldrig tid att se på televisionen längre.

Du förstår ju poängen.
Nä?

Inser du hur jobbigt det är att åka buss när folks mobiler ringer??? Herregud! Alla bussar borde ha ett inbyggt magnetfält som gör att alla mobiler automatiskt sätts på ljudlöst läge.

!!!!!!!

JÄVLAR VILKEN BRA IDÉ!

Ungefär som när jag trodde att bilarna kunde stå parkerade i en uppförsbacke bara för att det fanns en enorm magnet under marken och det var därför dom stod still. När jag såg bilder på San Fransisco, jag ba OJJJJ vilken stark magnet.

IALLAFALL.

Kyss

Nattens fantasier



Hallådär!


I natt drömde jag att vi blev inspärrade. JA ALLA blev inspärrade på ett torg typ med stängsel runtomkring. Jag ba "Finns det inget sätt vi kan ryma på?" Men alla utgångar var blockerade med hundar. Kändes tryggt. Nä.

Iallafall så kom vi till ett ställe där alla hatade oss. Jag skulle köpa mat och hade sammanlagt 150 spän och allt var skitdyrt och oätligt. Så jag köpte inget. MEN ledaren fick se att jag hade en hundralapp. MYCKET PENGAR ska ni veta. Jag är ju rik för fan.

Så han bjöd hem sig själv till oss. Och hon jag bodde med "Aja, jag kan nog gå ut och plocka lite blommor och gömma dina pengar där." Men! På gränsen till skogen satt det massa negerkvinnor och vaktade??? Så det blidde inga blommor.

Sen kom dom. Först en söt liten flicka som fyllde två år. Sen en tjock gammal grådaskig dam. Sen Hitler. Som hade rakat av sin mustasch!!! Riktigt handsome i sina yngre år måste jag påpeka.

Va om jag är bitter? Lite kanske. Längtar till den 16e då jag för första gången sen....januari typ har sovmorgon. Hallelujah!

Kyss

Nära döden-upplevelse



He-re-gu-d


Jag glömde ju totalt bort om hur nära döden jag var idag!!! Nej helt ärligt jag trodde jag skulle dö. Ba jaha donkenstressen tog livet av mig.

...

Såhär var det:

Jag gick och strosade och tittade till höger och känner....hur nånting ploppar till i min hals! Först ba "eeeh det va nog bara en sena eller nåt". MEN SEN SERRU så blev det alldeles varmt just där och DÅ fick jag för mig att min halspulsåder hade gått av när det ploppade!!!

INSER DU HUR FÖRÖDANDE DET ÄR OM EN HALSPULSÅDER GÅR AV???

Jusste.

Jag: Du! Börjar jag få ett blåmärke här på halsen?
Hon: Nääe...eller ja, jo det är nog det!

JAG BA PANIIIIIKKKKKK

Så frågade jag en annan och hon ba ??? det ser ut som normalt???

Så jobbade jag lite. Jag menar. Om jag dog skulle dom ju veta varför. Och nån som behöver friska organ skulle fått det för jag har skrivit upp mig på såndär donationslista. Ingen hud, inga nerver och inga ögon och enbart till transplantation. Ingen ska få forska min min sexy body nä.

Jag lever iallafall så ni kan andas ut.

Kyss på halsen

Jag har blivit luuuuraaad



HALLÅÅÅÅÅ


Vet ni vad som har hänt idag? Vill ni veta eller??? JA DET VILL NI för jag fullkomligt bubblar över! (Det har inget med hästar att göra.)

Herregud. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Fyfaaan. Får nästan lite ångest när jag funderar på det.

IALLAFALL.

Jag ska som bekant hyra en häst i sommar. Och så säger jag det när chefen frågar vad jag ska göra i sommar. Han ba "åååh vad roligt, då MÅSTE jag få följa med och rida!"

???

Du läste rätt.

???

ELLER VÄNTA NU.
Jag har länge (några dagar) misstänkt att en snubbe på jobbet läser min blogg. TÄNK OM det var ett trick för att få mig att skriva om det...? TÄNK OM!!!

Fy farao vad drygt.

(Hästen på bilden är faktiskt just den jag ska hyra. Hon är skiiiitgammal och världens roligaste kärring.)

Kyss

Busis är kulis



NEJMEN

Nu kom jag på en till rolig sak som hände idag. Mitt liv är fullt av överraskningar för jag har så dåligt minne och kommer sen mirakulöst på allt som hänt under dagen.

Iallafall kom min mentor från skolan och köpte mat av mig idag!!!

Va? Vad som var roligt med det???

1) Jag skolkade hela dagen.
2) HON ÄR EN KÖKSLÄRARE PÅ RESTAURANGSKOLAN!!!!

Hehehehehe.

Kyss på donkiz

Mer dröm och internet på mobilen???



Småkrodor!


HAHAHAHA på väg till jobbet förut kom jag på vad jag mer drömde i natt.

Hahahaha ooohh hahahaha jag började spontant asgarva på bussen. Crazy girl sittin next to ya? Mm det är nog hon den där Sanna.

Iallafall. Jag kom ihåg att jag drömde att Carola vann uttagningen till melodifestivalen för andra året i rad. Och alla verkligen fasade över detta. Alla ba NEEEEEEJ VARFÖR SVENSKA FOLKET VARRRFÖÖÖÖRRRR????

Och direkt efter att jag insett vad jag drömde plockade jag upp mobilen för att smsa nån. Då har den gått in på internet av sig självt och sökt på google efter ordet kuk. HAHAHAHA ojjjj då började jag nästan grina så mycket som jag skrattade.

Sen började jag jobba och all min livsglädje tog slut. Typ.

Kyss

Jag drömmer bara sanndrömmar



Hej lovers


AntonFjanton (hejhej på dig) tror att jag knarkar osv för att jag drömmer så konstigt. INTE DÅ. Jag drömmer fullkomligt normalt alltid.

Till exempel i natt drömde jag att jag flyttade till ett litet hus ute i ålberga. För att ta sig in i huset var man tvungen att hoppa i en liten damm och sen simma till bryggan där huset var.

Kommer ni ihåg sånadär leksaksgrodor som hoppade om man tröck dom på svansen som alla lekte med när man va liten? Iallafall hade jag inflyttningspartey och inbjudningskorten var varsin sån groda. Och sen skulle man slåss med grodorna. No need to say att jag vann? Nä.

Sen fick jag veta att mitt hus är en gammal snuskgubbes hus. Han hade misshandlat sin fru och mördat sin son. Och så fick jag se massa bilder och fick panik och sprang ut från mitt älskade lilla skjul till hus. OCH DÅ VAR JAG PLÖTSLIGT I ROSVALLAS OMKLÄDNINGSRUM???

Jag ba "öööh nån som vet när nästa buss till ålberga går?"
Random brud "jag kan kolla...........asså...den går 45."
Jag "MEN KLOCKAN ÄR JU 48????" (ingen aning om hur jag visste detta)

Och så sprang jag ut halvnaken med hälften av mina grejer kvarglömda. (Kan tillägga att jag har glömt ett par örhängen på rosvalla på riktigt. Kan vara därför denna sekvens var med.) Men så gick bussen en annan väg. Så jag missade den ändå. Förtvivlat. Javisst.

Drömmen slutade med att jag tänkte "fan vad mycket lättare allt skulle vara med bil."

SÅ VAD VILL DETTA SÄGA OSS?

Ingen aning faktiskt.

Kyss på snokis <3

NEHE???



Tjena


Det gick inte alls att se dom förra bilderna stora. Så vi gör såhär. NI FÖRSTÅR JU SJÄLVA GREJEN??? Jag ser ut såhär på 90% av alla bilder som togs på mig 1992-1994.

Kul att komma med den där minen på studentplakatet liksom. Folk ser bara ansiktet och ba "vadå sitter du och klämmer?" Jag ba "eeehhh nej jag ville inte va med på kort??? helloooo???"

Nu ska jag duscha diska dammsuga och hänga in all ren tvätt innan jag somnar.

HAHAHAH nä jag ljög.

Kyss

Lilltjejen



Nämen tjena

Mamma och jag satt i tisdags och kollade igenom kort för jag vill ta studenten och ha ett gulligt plakat som alla andra. MEN när jag va liten var jag skiträdd för blixten. SÅ FÖR FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN presenterar jag...... BARNBILDER PÅ SANNA!!!!






(Klicka för större)

OJOJOJ lyckades ha samma kläder två gånger också. Fy farao vilken dålig fashionista jag va.

Iallafall.

Kyss



Update
SÅG NU ATT JAG HADE SAMMA KLÄDER TRE GÅNGER???
Vad tänkte min mamma med? Lilla favoritmysisen kanske. Herregud.

Ber även om ursäkt för dålig kvalité MEN såntdär digitalt fanns liksom inte på den gamla goda tiden :') Men hörredu! Jag planerar faktiskt kanske att införskaffa en scanner. Menar. Hur dyrt kan det va?

Tjock vs smal



Heeey bloggizzz


Idag har jag inte gjort något alls i skolan! Eller ja jo...det har jag ju egentligen. Jag har ätit två mackor, en banan, en chokladboll, lite fisk, en potatis, en macka, en dröm, en bit rulltårta.....eeh...ja. Det var nog det hela.
NEJNEJ!!
Jag glömde en lakritsglass också.

Detta är totalt fullgott för mig att ha förtärt detta under en skoldag på tre timmar. Varför undrar du??? Joooruu. Sist jag åt innan detta var igår. Klockan halv fyra. Och den måltiden bestod utav en cheeseburgare och vatten???

VA om jag är tjock? Nä, ganska smal faktiskt. Flörtis på den, va? ;)

Kyss

Dröm en dröm



HEEEEYY


Idag sa chefen BRA JOBBAT SANNA med stora bokstäver.

Nog om jobb.

I natt drömde jag skiiiitkonstigt! Jag hade en varm macka med chilistuvning på som skulle färdas genom ett enormt hus som var som en labyrint! Och på ett ställe skulle mackan svara på en gåta. Alltså. Det var en bild på en stor röd prick. Och mackan FICK VERKLIGEN INTE säga att det var en röd boll eller en clownnäsa eller så. Mackan var tvungen att säga att det var en stor röd prick.

????

Det känns lite som en Harry Potter-film :D

Egentligen, tänk vad intressant liv min hjärna lever. Så full av fantasi och så egen. Åååh blir alldeles till mig :')

Kyss på den intima

Kuk och aj



NÄMEN HALLÅ


Idag lärde jag min mamma hur man chattar på facebook.

Inga-Lill: Hejsan Hejsan...är du där?
Sanna: hej
Inga-Lill: blablabla
Sanna: skitkuk
Sanna: HAHAHAHA kul menade jag

Och ni som inte gillar hästar MÅSTE ändå fortsätta läsa. Även fast det handlar om småponnysar.

Vi hoppade över hinder idag på lektionen. OCH EN TJEJ RAMLAR AV!! Hon landade på sin arm med hela sin tyngd. Och efteråt bara hängde armen där???? Antingen bruten eller ur led :D

FYFAAAAN VAD VÄRT!! Jag skrattade gott inombords :')

Kyss på ponnyn

Solsting



Hallå



Idag är jag rosa för solen har skinit som om vi vore på venuuuusss hellooo???

Bra med detta är att man till slut blir brun.
Mindre bra med detta är att det KLIAR SOM FAN ÖVERALLT!!!!

Men jag är trött som påven efter en hård dags slitande. Ehehe gissa vad påven gör? Heheheh

Nevermind

Kyss


Ka-ching



MIN CHEF ÄR EN DJÄVUL


Nä nu ljög jag.
Min schemaläggare är en djävul!

Nejjjjj nu ljög jag igen.
Dom som tvingar mig jobba över är djävular!!!

Hm nej vänta. Det är ju ungefär typ bara cirka ALLA.
Eller så är det upp till mig själv nej jag kan inte stanna 2 timmar längre. Jo fast det gjorde jag ju??? OCH FICK NÄSTAN SPRINGA TILL BUSSEN??? Så ja! Jag är bitter.

Den 25e juni kommer jag dock vara allt annat än bitter. ;)
Klirr i kassan är allt jag säger.

Iallafall.

Påminn mig om att köpa saft.

Kyss

RSS 2.0